Contact

Adres

Zinder Podium
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel
Tijdens een evenement is de ingang van Zinder Podium aan het John van Burenplein.

Verkooppunten
T Zinder balie: 0344 63 60 60
T Agnietenhof kassa: 0344 673 500
E zinderpodium@cultuurbedrijftiel.nl

Route

Zinder Podium is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Plan je route met de NS-reisplanner en loop in ongeveer 10 à 15 minuten naar Zinder. Als je met de auto komt plan je de route in Google Maps:

Parkeren

Je kunt parkeren in de ondergelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01:00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. Na 22.00 uur parkeer je in Tiel gratis.
Betalen kan op twee manieren: achteraf bij de betaalautomaat of via een parkeerapp smartphone.

Betaalautomaat
Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden. 

Mobiel parkeren
Voorkom een rij voor de parkeerautomaat en betaal met een mobiel parkeren app! Meld je aan bij apps als ParkMobile of YellowBrick en installeer de app op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. Vergeet je niet af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.