Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieCursusaanbodMuziekMuziekcursussen > Rockin' old school

Rockin' old school

Wil je plezier beleven aan een muzikale vrijetijdsinvulling en nieuwe contacten opdoen? En zou je wel (weer) eens in een band willen spelen? Stap over de drempel en doe mee met ROS!

Alle 55-plussers uit Tiel en omgeving mogen meedoen, van beginners tot gevorderden en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Plezier en collegiaal samenwerken staan voorop en er zijn regelmatig uitvoeringen in Zinder en daarbuiten.

ROS Bandsessies
De deelnemers aan de sessies worden ingedeeld in bands. Het is handig als je al een instrument kunt bespelen, maar niet noodzakelijk. De bands worden naar belangstelling en niveau ingedeeld. Er is een coach aanwezig om deelnemers verder te helpen. Wil je meedoen? Meld je aan voor Rockin’ Old School of kom langs op vrijdagochtend.

Heb je al een eigen band?
Dan kun je terecht in één van onze lokalen om te oefenen. Klik hier voor meer informatie, de kosten en de beschikbaarheid. Natuurlijk ben je van harte welkom bij al onze feestelijke ROS-uitvoeringen en ROS Pakt Uit.

Heb je behoefte aan coaching om weer een stap verder te komen? Ook dat kan! Neem daarvoor contact op met Zinder Educatie.

ROS-Pool
ROS-Pool is een muzikanten-bank voor Rossers. Zoek je iemand om je band te versterken of wil jij graag gevonden worden om een andere band te versterken? Meld je dan aan voor de ROS-Pool. De pool is in opbouw en heeft pas kans van slagen als zoveel mogelijk Rossers meedoen!