Info

  • Info

Zinder gesloten tot 1 juni

Zinder heeft in verband met de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus besloten per direct voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni. Alle evenementen en activiteiten die in genoemde periode in Zinder zouden plaatsvinden worden afgelast.
De balie is van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 63 60 60 of via info@cultuurbedrijftiel.nl.

Zinder Podium | evenementen en tickets

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van onze evenementen op een later tijdstip in te halen en voeren daarover intensief overleg met impresariaten en artiesten. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. We vragen uw begrip daarvoor. 

Wij vragen begrip voor de situatie.
Zorg voor jezelf en de mensen in je omgeving. Wij hopen je na deze crisis gauw weer te kunnen ontvangen in Zinder! 

Informatie kaartverkoop

Tickets voor Zinder Podium zijn verkrijgbaar via www.zinder.nl/podium, bij de balie van Zinder en aan de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Tijdens evenementen is de kassa bij de secundaire ingang aan het John van Burenplein geopend. Met speciale verzoeken, zoals het betalen met de PodiumCadeauKaart, tegoedbonnen inleveren, kaarten omruilen en dergelijke, kunnen bezoekers bij de kassa van de Agnietenhof terecht. Lees meer over de kaartverkoop in de FAQ.

Cultuurgebouw Zinder

Met het centrum voor de kunsten, een poppodium, expositieruimte, kunstuitleen, café, het Toeristisch Informatiepunt en Historisch Informatiepunt is Zinder het culturele hart van Tiel. Ook de bibliotheek is in Zinder gehuisvest. Samen met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof vormt Zinder één organisatie: Cultuurbedrijf Tiel.

Huisregels

De huisregels zijn van toepassing op iedereen die zich bevindt in Zinder Podium.

Technische lijst Zinder Zaal

Je kunt hier de technische lijst en het lichtplan van de Zinder Zaal downloaden. 

Zinder Podium organiseert veel verschillende evenementen, van concerten en feesten tot voorstellingen.