Zinder Sessies: Meika

  • Zinder Sessies: Meika
Tickets
Do. 17 Mrt
Regulier Zinder
€ 12,00

Soul grooves en improvisatie met melodische en poëtische verhaallijnen vanuit het hart; dat mag je van Meika verwachten. Tijd voor een jazzy Zinder Sessie met op het podium Zinder Educatie docenten Teun (bas) en Emmie (zang).

Meika
Meika is onder leiding van vocalist en componist Emmie te Pas klaar om hun nieuwste muziek naar buiten te brengen. Emmie is na een periode van bijna twee jaar in New York weer terug in Nederland. In The Big Apple heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van de moderne jazz en is ze enorm geïnspireerd geraakt door de muziek die ze daar heeft ervaren. Ze haalt haar inspiratie uit zowel de vocale als instrumentale moderne jazz. Denk hierbij aan Gretchen Parlato, Avishai Cohen en Kneebody. Daarnaast heeft ze altijd al een speciaal plekje in haar hart gehad voor soul; met Jill Scott en Erykah Badu als grote inspiratiebronnen. 

Drums - Dirk de Nijs
Bas - Teun Creemers
Toetsen - Sjoerd van Eijck
Trompet - Joel Botma
Zang & composities - Emmie te Pas

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier meer. 

Zinder -1.5m- Sessies 
Dit concert maakt deel uit van de reeks "Zinder -1.5m- Sessies. Sinds april 2021 organiseert Zinder Podium, volledig coronaproof, deze intieme, zitconcerten op donderdagavond. Er wordt uitgegaan van een bezetting van 30 personen op 1.5 meter afstand. Dit concert is onder voorbehoud van coronamaatregelen. 

Zinder Sessies: Meika
Regulier Zinder
€ 12,00
Zaal open
19:45 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Jazz
Attend