Zinder Sessies: Desert Rose

  • Zinder Sessies: Desert Rose
Tickets
Do. 21 Apr
Regulier Zinder
€ 7,50

Desert Rose mogen we ondertussen wel de huisband van Zinder noemen! Tijd om deze vijf jongens een eigen podium te geven tijdens de eerste Zinder Sessie van het nieuwe jaar. 

Desert Rose
De band Desert Rose is in 2018 ontstaan in het hartje van de Betuwe. Vijf schoolvrienden met allemaal een grote passie voor muziek besloten samen een band op te richten. Inspiratie halen de jongens uit Doe Maar, John Mayer, The Doors, Oasis en BB King. Sinds 2020 schrijven ze ook hun eigen nummers. De eerste single Annemarie kwam in oktober 2020 uit. Het nummer heeft een herkenbaar, maar toch nieuw geluid. Met een strak ska ritme, een tekst die gaat over jeugdliefde en een hoog meezinggehalte is dit wel één van de populairste nummers van Desert Rose.

De jongens hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Op 11 december 2021 kwam hun debuut EP Reflections uit. Door te experimenteren met geluiden uit de jaren ’80 en Engelse teksten hebben de jongens nieuwe nummers zoals Magical en Posters geschreven. Wil je de nieuwe nummers in het echt horen? Scoor dan snel een tickets en kom op donderdag 20 januari naar Zinder Sessie met Desert Rose!

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier meer

Regulier Zinder
€ 7,50
Zaal open
19:45 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Pop
Rock
Attend
Spotify