Tim Knol & Blue Grass Boogiemen - Zitconcert

  • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen - Zitconcert
Tickets
Za. 27 Nov
Regulier Zinder
€ 18,00

In verband met de nieuwe maatregelen is dit concert gewijzigd in een zitconcert. Om 19.00 uur gaat de foyer open voor een drankje en om 20.00 uur start het concert. Er is deze avond dus geen vrije inloop. 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Tim Knol komt samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen naar Tiel! Ze spelen voornamelijk eigen nummers, speciaal voor deze tour geschreven. Zowel de bluegrass-fanaten en die-hard Knol-heads als de nietsvermoedende clubbezoekers zijn razend enthousiast! Pers en publiek noemen Tim Knol & Blue Grass Boogiemen dan ook niet voor niets 'A classic combination'.

Nog even terugkomend op de nietsvermoedende clubbezoeker: bluegrass is een subgenre van country. Dit concert is super toegankelijk om kennis te maken met dat genre.


Nummer 1-album Happy Hour
In 2019 brachten Tim Knol en zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre hun eerste gezamenlijke plaat 'Happy Hour' uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. Het album werd zeer goed ontvangen, kwam binnen op nummer 1 in de vinyl charts en ontving mooie recensies in de nationale pers. Diverse radio- en tv optredens en boekingen voor de grootste festivals van Nederland (o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop) waren het gevolg. De daaropvolgende clubtour voerde hen langs diverse podia in het hele land met voornamelijk uitverkochte zalen en uiterst positieve reacties van publiek en pers.

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier meer
 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen - Zitconcert
Regulier Zinder
€ 18,00
Zaal open
19:00 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Bluegrass
Attend