Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

  • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Tickets
Za. 27 Nov
Regulier Zinder
€ 18,00

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat 'Happy Hour' uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. Het album werd zeer goed ontvangen, kwam binnen op nummer 1 in de vinyl charts en ontving prachtige recensies in de nationale pers. Diverse radio- en tv optredens en boekingen voor de grootste festivals van Nederland (o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop) waren het gevolg.  De daaropvolgende clubtour voerde hen langs diverse podia in het hele land met voornamelijk uitverkochte zalen en uiterst positieve reacties van publiek en pers.

Dat dit alles naar meer smaakt moge duidelijk zijn, en zo gaan zij ook in 2021 regelmatig gezamenlijk op pad. Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen voornamelijk eigen, speciaal voor deze samenwerking door Tim en Arnold Lasseur geschreven nummers tijdens hun optredens, die door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen worden. Pers en publiek zijn het eens over Tim Knol & Blue Grass Boogiemen: 'A classic combination.'

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium gelden de landelijke maatregelen voor evenementen. Dit betekent op dit moment dat het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht is om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dien je dit te tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn er nu drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD). Lees hier meer over de opties en maatregelen. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Dan kun je het coronabewijs voor jezelf ook uitprinten via de website www.CoronaCheck.nl. 

Let op: het gele boekje en het vaccinatiebewijs van de GGD zijn niet geldig.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Regulier Zinder
€ 18,00
Zaal open
20:30 uur
Aanvang
21:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Bluegrass
Attend