Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

  • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Tickets
Za. 09 Mei
Regulier Zinder
€ 17,50

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen komen zaterdag 9 mei naar Zinder Podium voor een concert! De avond is compleet met DJ Miss Twist, de vintage DJ die met haar unieke collectie 45 toeren plaatjes uit de jaren 50 & 60 altijd weer een bijzondere sfeer creëert. 

Dit voorjaar brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. 

Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen, speciaal voor dit project door hen geschreven nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze samen al een voorproefje, en dat smaakte naar méér! Het dak ging van de tent! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.  Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination! 

Kaarten in de voorverkoop: € 17,50,-
Kaarten aan de deur: € 20,- 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Regulier Zinder
€ 17,50
Zaal open
20:00 uur
Aanvang
21:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Bluegrass
Attend