Open Podium 8

  • Open Podium 8
Tickets
Vr. 12 Nov
Regulier Zinder
€ 5,00

Op vrijdag 12 november organiseren we alweer het achtste Open Podium in Zinder. Na vijf succesvolle live edities en twee online edities kan een achtste Open Podium niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. 

Kaartverkoop
Kijk je liever vanaf de tribune naar al onze talenten? Koop dan een kaartje en kom genieten van al het moois dat we in huis hebben. Voor deze avond is wel een coronatoegangsbewijs nodig. 

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium gelden de landelijke maatregelen voor evenementen. Dit betekent op dit moment dat het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht is om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dien je dit te tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn er nu drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD). Lees hier meer over de opties en maatregelen. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Dan kun je het coronabewijs voor jezelf en je kinderen ook uitprinten via de website www.CoronaCheck.nl. 

Let op: het gele boekje en het vaccinatiebewijs van de GGD zijn niet geldig.

Open Podium 8
Regulier Zinder
€ 5,00
Aanvang
19:30 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Talentenavond