Musica Ad Rhenum | AFGELAST

  • Musica Ad Rhenum | AFGELAST
AFGELAST
Zo. 05 Apr

ZINDER GESLOTEN TOT MAANDAG 1 JUNI 

Zinder heeft in verband met de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus besloten per direct voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni. Alle evenementen en activiteiten die in genoemde periode in Zinder zouden plaatsvinden worden afgelast.
Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van onze evenementen op een later tijdstip in te halen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. We vragen uw begrip daarvoor. 

J.S. BACH MET FRANSE, ITALIAANSE EN DUITSE INVLOEDEN
Het ideaal van veel componisten in de 18e eeuw was een goût réuni, een gemengde compositiestijl. Muzikale vormen en versieringen, die geassocieerd werden met Italië, Frankrijk en Duitsland werd in een chique, kosmopolitische mix gegoten. Hoewel J.S. Bach werd gezien als een nationale componist, verwerkte hij ook heel duidelijk Franse, Italiaanse en Duitse stijlen in zijn muziek. Dit programma is ter ere van de brede muzikale taal van de 18e eeuw, in een tijd waarin het nationalisme weer op de loer ligt.

traverso: Jed Wentz ∙ cello: Job ter Haar ∙ klavecimbel: Michael Borgstede

De koffieconcerten vinden vanaf januari 2020 plaats in de Zinder Zaal in cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel). De prijs is inclusief een kop koffie/thee na afloop in het Zinder Café.

Dit concert is te combineren met een high tea in Zinder Café! Reserveer een tafel via 0344 673 573 en schuif na het concert aan voor heerlijke hapjes en natuurlijk onbeperkt thee.

Zaal open
12:00 uur
Aanvang
12:00 uur
Locatie
Zinder Zaal
Genre
Klassiek