Montis, Goudsmit & Directie - extra concert

  • Montis, Goudsmit & Directie - extra concert
Tickets
Do. 15 Jul
Regulier Zinder
€ 17,50

Let op! Dit concert is verplaatst van donderdag 22 april naar donderdag 15 juli. 

Swingende- en dansbare Soul/Jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer combi, zo bleek, dus tijd om vaker het podium te bestijgen. 

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmits zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyriel Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op, zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt!

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Daarnaast was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.
Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij (inter)nationale podia met New Cool Collective. De laatste jaren is hij vooral actief met zijn eigen formatie De Ploctones. In 2010 won Anton de VPRO / Boy Edgar prijs. Anton werd neergezet als “Een musicus die in de meest uiteenlopende muzikale situaties creatieve bijdragen levert en tegelijkertijd zichzelf blijft: herkenbaar, energiek en inventief.”. Niets is minder waar!

Drummer Cyriel Directie is ook geen onbekende. Onlangs gaf hij heel Nederland nog drumles tijdens een uitzending bij DWDD, maar hij is toch vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. de Dulfers, New Cool Collective, Kane, Total Touch, The Postmen en vele andere succesvolle acts. 

Zinder -1.5m- Sessies 
Dit concert maakt deel uit van de reeks "Zinder -1.5m- Sessies. Vanaf eind april gaat Zinder Podium, volledig coronaproof, van start met deze intieme, seated concerten op donderdagavond. Er wordt uitgegaan van een bezetting van 30 personen op 1.5 meter afstand. Mochten de maatregelen aangescherpt worden zullen de concerten verplaatst worden.

 

Montis, Goudsmit & Directie - extra concert
Regulier Zinder
€ 17,50
Zaal open
21:15 uur
Aanvang
21:30 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Soul
Jazz
Spotify