Leef Je Rave

  • Leef Je Rave
Tickets
Za. 26 Nov
Regulier Zinder
€ 15,00

Leef Je Rave is terug in Zinder! We kijken niet meer terug naar de afgelopen jaren, maar we kijken vooruit! De derde editie van Leef Je Rave in Zinder wordt beter dan ooit! Scoor snel die kaarten, blokkeer 26 november in je agenda en zorg dat je 27 november vrij bent, want we gaan all in! 

Jaren geleden zat een groepje gasten uit Tiel op de bank te verpieteren tijdens het grootste gratis festival van Tiel: Appelpop. Een schrijnend gebrek aan afterparties en dansbare muziek later, ontstond er een idee om jongeren in Tiel te geven wat ze echt nodig hadden: een goed feestje in hun eigen stad.

Begonnen in een schuurtje en inmiddels diverse locaties en jaren verder; Zinder, de Beurs, Bowlinghal, Tennishal en Hockeyvereniging zijn allemaal het decor geweest van dansbare feestjes tot diep in de nacht. Degenen die van dansen houden worden voorzien van een flinke dosis disco, house en techno, zoals jullie dat van Leef je Rave gewend zijn. Houd onze website en social media in de gaten voor de line-up! 

 

Leef Je Rave
Regulier Zinder
€ 15,00
Zaal open
22:00 uur
Aanvang
22:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Disco
Techno
Clubavond
House
Attend