Hildegard Mandos & Friends

  • Hildegard Mandos & Friends
Tickets
Do. 22 Jul
Regulier Zinder
€ 12,50

Let op! Dit concert is verplaatst van donderdag 6 mei maar donderdag 22 juli. 

Hildegard Mandos speelt samen met Jina Sumedi en Marius Tjon haar eigen composities met elementen uit de Soul, Afro, Jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek. Positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

Ontstaan vanuit de visie je hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten.Het trio kent een bijzonder grote synergie; Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook gegrond karakter krijgt.

Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de muziek nog een lift geven met de gezamenlijk gemaakte arrangementen.Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen recht naar het hart, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek energie geeft.

Zinder -1.5m- Sessies 
Dit concert maakt deel uit van de reeks "Zinder -1.5m- Sessies. Vanaf eind april gaat Zinder Podium, volledig coronaproof, van start met deze intieme, seated concerten op donderdagavond. Er wordt uitgegaan van een bezetting van 30 personen op 1.5 meter afstand. Mochten de maatregelen aangescherpt worden zullen de concerten verplaatst worden.

 

Hildegard Mandos & Friends
Regulier Zinder
€ 12,50
Zaal open
19:45 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Jazz
Wereldmuziek
Attend