Amstel Quartet | AFGELAST

  • Amstel Quartet | AFGELAST
AFGELAST
Zo. 03 Mei

ZINDER GESLOTEN TOT MAANDAG 1 JUNI 

Zinder heeft in verband met de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus besloten per direct voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni. Alle evenementen en activiteiten die in genoemde periode in Zinder zouden plaatsvinden worden afgelast.
Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van onze evenementen op een later tijdstip in te halen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. We vragen uw begrip daarvoor. 

VERSCHILLENDE SMAKEN IN ÉÉN KLASSIEK CONCERT
Chinese Hot Pot – ofwel Chinese fondue – is een ware sociale aangelegenheid. Vele bakjes met vlees, vis en groenten verzamelen zich rond een grote, metalen pan, waarin de hapjes gezamenlijk gegaard en bereid kunnen worden. Geïnspireerd door deze vele verschillende smaken op hun tournee door China, presenteert het Amstel Quartet nu zijn eigen muzikale Hot Pot: een bonte mix van uiteenlopende smaken, stijlen en componisten. Met op het programma werk van onder meer Beethoven, Mozart en Reich.

sopraansaxofoon: Remco Jak ∙ altsaxofoon: Olivier Sliepen ∙ tenorsaxofoon: Bas Apswoude ∙ baritonsaxofoon: Harry Cherrin

De koffieconcerten vinden vanaf januari 2020 plaats in de Zinder Zaal in cultuurcentrum Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel). De prijs is inclusief een kop koffie/thee na afloop in het Zinder Café.

Dit concert is te combineren met een high tea in Zinder Café! Reserveer een tafel via 0344 673 573 en schuif na het concert aan voor heerlijke hapjes en natuurlijk onbeperkt thee.

Zaal open
12:00 uur
Aanvang
12:00 uur
Locatie
Zinder Zaal
Genre
Klassiek