Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Open Dag Zinder Agnietenhof

Open Dag Zinder Agnietenhof

Ga met ons mee op ontdekkingsreis! De hele dag vieren we kunst en cultuur in Zinder en Agnietenhof. Op zaterdag 2 september opent Cultuurbedrijf Tiel (Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurcentrum Zinder) de hele dag de deuren! Geniet van muziek, dans, beeldende kunst en spectaculaire voorstellingen. 


Ga met ons mee op ontdekkingsreis! De hele dag vieren we kunst en cultuur in Zinder en Agnietenhof. Op zaterdag 2 september opent Cultuurbedrijf Tiel (Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurcentrum Zinder) de hele dag de deuren! We lichten alvast een tipje van de sluier op. 

Proeflessen Zinder Educatie
In Zinder ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom. Hier kun je kennismaken met cursussen muziek, beeldende kunst, theater, dans, musical en multimedia. Zo kun je uit maar liefst 20 instrumenten kiezen om eens uit te proberen, meedoen aan dans-, theater-, musical of beeldende workshops. Schrijf je in voor een proefles of neem een kijkje bij een van de vele optredens en openbare repetities. Wil je zeker zijn van een plekje bij jouw favoriete instrument of cursus?

Schrijf je dan nu alvast in via dit online formulier (t/m 31 aug) >
Inschrijven kan tijdens de Open Dag ook bij de Infokraam

Feest op het John van Burenplein
In een parade-achtige setting kun je op het John van Burenplein genieten van onder andere een klein reuzenrad, foodtruck en diverse optredens van Zinder-talenten. De allerkleinsten kunnen genieten van de muzikale voorstelling van Apennoten en zich laten schminken.
Daarnaast is er op het plein een (gratis) optreden van goochelaar en komiek Steven Kazàn en ’s avonds is er Klapstoelkabaret met Patrick Nederkoorn, Thijs van de Meeberg en Tim Kroezen. Kaartjes voor Klapstoelkabaret kosten € 2,50 (incl. een drankje) en kun je nu al bestellen. 

De avond wordt afgesloten door het duo Spruijt & Opperman in de Zinder Zaal. Met een verfrissende mix van liedjes, sketches en heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had. Snakken we niet allemaal naar een beetje kinderlijke magie?

 

Kom luisteren, meepraten en lachen tijdens de BiebTalk met KLUUN om de herkenbare en soms hilarische verhalen over een heerlijk vreemd wezen, de puber. 'Help, ik heb een puber', is de onvermijdelijke opvolger van zijn bestseller 'Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. KLUUN, bekend van 'Komt een vrouw bij de dokter' en 'De weduwenaar', brengt met deze survivalgids een ode aan wat hij de gekste, levendigste, onzekerste en aandoenlijkste wezens vindt. In het boek geeft hij tips van experts en deelt hij inzichten die hij zelf ook graag had gehad. En er is een test: Wat voor puber heeft u in huis?

Kaarten Klapstoelkabaret > 
Kaarten Spruijt & Opperman >
Kaarten biebtalk Kluun >


Een kijkje achter de schermen in Agnietenhof
In Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof zijn er maar liefst 12 backstage rondleidingen. De rondleiding start met koffie of thee met wat lekkers en vanuit de foyer nemen we je mee voor verrassende optredens op plekken waar het publiek normaal gesproken niet komt. 

Reserveer nu alvast een plekje >

Programma onder voorbehoud van wijzigingen