ZIN! Urban Edition

  • ZIN! Urban Edition
Geannuleerd
Za. 25 Mei

Dit evenement is helaas geannuleerd. Bezoekers worden telefonisch op de hoogte gebracht.

 

ZIN! is een gloednieuw concept bedacht door studenten van ROC Rivor. Deze eerste editie is een special Urban Night.

DJ Irwan
De eerste naam van de line-up is DJ Irwan. DJ Irwan is een Nederlandse dj, muziekproducent en zanger. Hij was één van de oprichters van de populaire groep The Partysquad en maakte van 1998 tot en met 2003 deel uit van de formatie. Na die periode ging hij als solo artiest verder. In 2016 was Irwan de tour DJ van Chris Brown voor de 12 shows van zijn Europese club tour. 

Johnny Deff
In zijn tienerjaren is Johnny Deff begonnen met het maken van muziek. Inmiddels is hij uitgegroeid tot groots DJ en draait hij in clubs als De Melkweg, Zebra Lounge, Ministry, Club Silverdome, Hollywood Music Hall en La Rumba. Met zijn ervaring neemt hij je mee door stijlen als rap, hiphop, reggaeton en andere latin muziek!

Mike Rock
Mike Rock heeft alles in zich om iedereen de dansvloer op te krijgen! Hij draait op de grootste festivals en de beste clubs! Welke? Nou… Tik Tak, Ultrasonic, Club Poema en Brothers is maar een kleine greep uit zijn assortiment! Hij heeft zomertours gedaan in Indonesië en Bali en dit is pas het begin. Mike Rock is klaar om de hele wereld over te gaan!

Benji
Benji is één van de grootste opkomende DJ’s. Met al zijn energie en creativiteit neemt hij je mee op een tour door stijlen als hiphop, R&B, reggaeton, classics en eclectic house. Kortom… Hij zal er zeker een feest van maken!

DJ Eskan
DJ Eskan is ons eigen Tielse talent! Kings Night en House of Fame zijn de standaard feesten waar hij draait. DJ Eskan draaide ook op het Summer Energy Festival, werd in 2016 Baas van het Plein in Almere en deed een show samen met SBMG en Bokoesam.

ZIN! Urban Edition is een 16+ feest. Legitimatie is verplicht.

ZIN! Urban Edition
Zaal open
21:30 uur
Aanvang
21:30 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Clubavond
Attend