Spotlight on: The Rolling Stones

  • Spotlight on: The Rolling Stones
Tickets
Vr. 11 Okt
Regulier Zinder
€ 12,00

Spotlight On: The Rolling Stones

Een unieke inhoudelijke avond over de Rock’N’Roll legendes.
Fan van The Rolling Stones? Dan weet je nu waar je vrijdag 11 oktober moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: The Rolling Stones’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Mick, Keith, Ron en Charlie. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor de Stones met andere bezoekers en maak kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Stones-games.

Stones-experts
Naast The Rolling Stones Quiz en een bingo tonen we exclusieve - speciaal voor de avond opgenomen - interviews met Stones-experts. Mensen die de mannen van de legendarische rock-’n’-roll band persoonlijk hebben gekend of veel weten over het leven en de muziek van deze supersterren. Unieke verhalen die verteld moeten worden. De experts worden binnenkort bekendgemaakt!

The Rolling Stones 
The Rolling Stones bestaan uit Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Wood. De Engelse band wordt in 1962 opgericht en is daarmee een van de oudste bands ter wereld. Is, inderdaad, want ondanks de verwachtingen van velen bestaat de band nog altijd. The Stones waren in de jaren '60 het antwoord op de brave beschaving: het waren wilde jongens, met harde blues die schopten tegen de samenleving. Dat maakte de band ongekend populair bij de jeugd en veel ouders hielden hun hart vast. Meer dan 25 studioalbums later zijn de heren wat wilde haren kwijt, maar hun populariteit gelukkig nog niet. 

Nederland
The Rolling Stones' allereerste optreden in Nederland is even beroemd als berucht. Op 8 augustus 1964 stond het Kurhaus in Schevingen –vrij letterlijk- op z'n kop. Sindsdien maakte de band regelmatig de overstap naar ons land. In 2017 trad de band voor het laatst in Nederland op, in een uitverkocht Gelredome en Johan Cruijf Arena. Het moge duidelijk zijn: deze heren zijn nog altijd niet klaar. Hoog tijd om het leven van deze iconen te eren, te genieten van hun muziek en te luisteren naar de verhalen. Dat kun je dan ook zeker verwachten bij Spotlight On: The Rolling Stones. 

Spotlight On
Spotlight On is een unieke samenwerking tussen We Speak Music, dat fan events organiseert, en video interview platform FaceCulture, dat gespecialiseerd is in inhoudelijke persoonlijke interviews met artiesten en de live interview avonden Plug In en Behind the Music. Tijdens de Spotlight On avonden door het hele land bieden we fans de unieke gelegenheid het leven en de muziek van hun idolen samen te vieren.

Regulier Zinder
€ 12,00
Zaal open
19:30 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Fanavond