Postmen + Massi

  • Postmen + Massi
Tickets
Za. 27 Okt
Regulier Zinder
€ 15,00

Het Postmen-concept is gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn. Zijn eerste album werd gelanceerd via zijn productiebedrijf en recordlabel Social Life Music. In de studio en op het podium werkt Stotijn altijd samen met de beste muzikanten.

In 2018 bestaat de Postmen sound 20 jaar en dat viert Stotijn met de release van zijn eerste studioalbum sinds 7 jaar, genaamd ‘The Setlist’.

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents, waar een golf van grote hits uit voortkwam. Documents was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles Cocktail, Crisis en U Wait. De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werd een cultureel fenomeen.

Stotijn staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie. Postmen is op alle grote festivals te zien in zowel binnen- als buitenland. Met de Postmen sound heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de “Grote Popprijs” en een “Gouden Harp”. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Massi.  Een klein, onbegrepen straatschoffie… Dat is hoe het allemaal begon voor rapper Massi (25). Van het pleintje naar de studio, van de studio naar het podium. Al zoekend naar erkenning komt hij erachter dat het podium de enige plek is waar hij zich thuis voelt.

Postmen + Massi
Regulier Zinder
€ 15,00
Zaal open
20:30 uur
Aanvang
21:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Hiphop
Attend
Spotify