Free Soulparty!

  • Free Soulparty!
Uitverkocht
Za. 07 Sep

De Open Dag van Zinder sluiten we af met een lekker avondje dansen tijdens onze Free Soulparty met DJ Fullscale en DJ Maurice Juliënne.

Dit feest is gratis toegankelijk, maar je hebt wel een toegangskaart nodig! Deze kun je zonder extra kosten bestellen via deze pagina.

DJ Fullscale is resident DJ van Soul Live en Soul Live Festival. Deze naam kan dus niet ontbreken tijdens onze soulparty. Fullscale wist, na het zien van een DMC battle rond het jaar 2000 dat hij een DJ wilde worden. Na turntablism kwam al redelijk snel de interesse om op feesten te gaan draaien. Met muziekstijlen als Hip Hop, R&B, Dancehall, Nu Soul, Swingbeat, Disco en Funk klassiekers kan hij van elk evenement een waar feest maken.
Naast het draaien produceert hij ook voor o.a. Gers Pardoel en is hij als organisator ook mede verantwoordelijk voor feesten als Empire en Monday.

Naast DJ Fullscale draait ook DJ Maurice Juliënne. De Gelderlander noemde hem "dé Hiphop Ambassadeur van Tiel". DJ Maurice Juliënne is een groot verzamelaar van Hiphop Vinyl. De afgelopen maanden heeft hij in het voorprogramma gedraaid van Postmen tijdens de "Love me or Love me Not" clubtour.

Zaal open
20:00 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Soul